Alle Furrylicious-diertjes zijn volledig handgemaakt, uniek en klaar voor adoptie!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Welkom op de Furrylicious blog!

  • Geplaatst op
  • Door An Blondeel
  • 0
Welkom op de Furrylicious blog!

Zou ik...? Deze blog post gaat over het verhaal de opstart van deze Furrylicious webshop.

Welkom op de allereerste blog post op de Furrylicious website!

Ik wil je graag wat meer vertellen over hoe het allemaal begon...

Zoals de meeste (of misschien wel alle) creatieve bedrijfjes, ontstond mijn passie als een hobby. Iets nieuws dat ik meteen leuk vond om te doen en waar ik steeds beter in werd.

Al snel vonden familie en vrienden mijn creaties zo leuk dat ze er wilden voor betalen en begonnen te bestellen. Zo ontstond de naam, Furrylicious, een samenstelling van furry en delicious. Een duidelijke verwijzing naar hoe heerlijk ik het vind om de pluizige beestjes tot leven te laten komen in mijn handen.

Al snel nam ik deel aan lokale kleine beurzen. En ook op Tedsby en Etsy groeiden mijn online winkeltjes de voorbije jaren.

Doorheen de tijd vonden honderden Furrylicious vriendjes een nieuwe thuis, en dat over de hele wereld! Ik heb trouwe verzamelaars in Duitsland, de USA, Australië, de UK, ... Ik voel me vereerde dat mijn kleintjes bij zoveel lieve mensen een mooi plekje hebben in huis.

Maar via externe platformen verkopen is duur (je betaalt commissies, abonnementsgeld, ...) en ik droomde al lang van mijn eigen, kleine onderneming. Daarom begon ik in april 2022 met Furrylicious in bijberoep. Ik heb een full time job in sales (projectinrichting), een fijn gezin met 2 jonge kinderen en een man die ook heel actief is. Het is druk. Maar het is ook zó fijn om de lieve Furrylicious beestje te zien ontstaan uit het niets. Ze brengen me rust in deze tijden waarin niets nog zeker lijkt en alles zo snel lijkt te veranderen. Ik hoop dat ze ook bij jou een glimlach op je gezicht kunnen toveren.

Schrijf je zeker in op de Furrylicious newsletter om op de hoogte te blijven van mijn drukke bezigheden :-)  

 

Zonnige groetjes,

An xXx

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.